Home office csapatépítés

Az egész világ a feje tetejére állt, viszont a csapatépítésről most sem kell lemondanotok, nálunk van megoldás!

Aktualizáltuk oldalunkat a korlátozásokhoz és segítünk a főbb szempontok alapján szűkíteni a választékot, hogy megtaláljátok a számotokra legmegfelelőbb szolgáltatásokat.


2013 óta dolgozunk otthoni és kitelepülő programokkal, profi módon le tudunk szervezni csapatépítőket, bármilyen helyszínen - minden protokollt betartva!


Saját otthonaitokból, mégis közösen szeretnétek játszani?

 • Az Otthoni Krimiélmény - A Játékmester kellékeit postán küldjük ki, amit 2 csapatban tudtok elkezdeni, 2 különböző helyszínen, akár otthonaitok, vagy más címeken lévő irodáitok kényelmében. Nagyjából kettő óra nyomozás után (a játék felénél), a nyomozócsapatoknak össze kell kapcsolódniuk online (Skype, Zoom, Facetime, stb) és folyamatos kommunikáció mellett együtt fejezik be a történet megoldását.

Izgalmas csapatépítő vacsorát szerveznétek, de elkerülnétek az éttermeket?

 • Saját készítésű ételeitek/rágcsálnivalóitok, vagy rendelt hidegtálaitok mellett ugyanúgy élvezhető minden egyes Rejtélyes Vacsoránk, mintha étteremben játszanátok azokat. Kitelepüléssel bárhová el tudjuk vinni a programot és játékmesterünk levezényli az eseményt.

Rendelkeztek helyiséggel (iroda, előadóterem, valamelyikőtök lakása), ahol együtt tudtok programon részt venni?

 • Nyomozószoba szolgáltatásunk egy élő társasjáték, aminek a felépítése megegyezik a szabadulószobákéval (változatos logikai feladatok megoldásával zárakat nyittok ki), viszont végeredményképpen nem kiszabadultok, hanem felderítetek egy fordulatos gyilkossági ügyet. A kellékek könnyen mozgathatók, így a helyszínt (egyetlen helyiség, ahol az egész csapat kényelmesen elfér) bárhová be tudjuk rendezni.
 • Rejtélyes Vacsora - Interaktív Színház egy előadás, ahol amatőr színészeinket (egy gyilkosság gyanúsítottjait) hallgatjátok ki, 10 perces etapokban. Közben van lehetőségetek enni, inni is, nem zavarja a programot.
 • Rejtélyes Vacsora - Szerepjáték Est és Rejtélyes Vacsora - Logikai Társasjátékunkat is játszhatjátok, akár étkezések nélkül is.

Passzívabb, előadás jellegű program érdekel? - korlátozások idejére szünetel

Szabadtéri nyomozásra szavaztok?

 • Rejtélyek Városa játékaink a belváros utcáit (vagy Másnapos sztori esetében bárjait) járva kalauzolnak végig fordulatos krimi történeteken. Ennél vírusbiztosabb program nem létezik! Nyomozhattok kaland-feladatsoraink, vagy saját mobilkészülékeitek segítségével is.

Másik városba/helyszínre szeretnétek a programot?

Rejtélyes Vacsora - Időutazás a szesztilalom idejébe


Kössétek össze a játékélményt egy finom vacsorával! Rendeljetek/Készítsetek finom ételeket/rágcsálnivalókat, a rejtélyt mi biztosítjuk mellé! Háromféle Rejtélyes Vacsora létezik:

 • Szerepjáték Est, amikor minden résztvevő belebújik egy általunk kitalált karakter bőrébe. Vannak titkaitok, céljaitok, és feladataitok, amiket saját tudásotok szerint kell megoldanotok, közben segítve/hátráltatva/manipulálva a többi résztvevőt.
 • Logikai Társasjáték, ahol egy élő társasjátékba csöppentek. Nem szerepeket játszotok, hanem logikai feladványokon keresztül (mint egy szabadulószobában) derítetek fel egy rejtélyes esetet.
 • Interaktív Színház, amin egy színdarab részesei lesztek. Mint nyomozók, gyanúsítottakat (szereplőinket) kell kihallgatnotok.

Jelentkezzetek általunk szervezett Nyílt eseményre, vagy nagyobb létszám esetén foglaljatok privát időpontot saját elképzelésetek szerint!

Országos kitelepülési lehetőség:

Időtartam:

 • Kb 2 óra.

Kedvezményes ár*:

 • Csak a program, kitelepülés esetén 4.680 Ft/fő

Kedvezményes ár* Interaktív Színház esetén:

 • Csak a program, kitelepülés esetén 110.000-150.000 Ft/előadás

Otthoni Krimiélmény – Leveled érkezett - bontsd ki!


A nyomozást kettő csapatban kezditek el, két különböző helyszínen (akár másik városban), majd a játék felénél online összekapcsolódva tudtok közösen az ügy végére járni. Az első nyomokat postán küldjük, a többihez mobiltelefonra, számítógépre, Facebookra, Instagramra és email fiókra lesz szükségetek.

Időtartam:

 • 2 × 2 óra - Mivel egyeztetnetek kell egy közös nyomozás időpontot, ezért a teljes játék akár több napot is lefedhet (pl.: szerdán megoldjátok a saját feladataitokat és péntekre egyeztetitek a másik csapattal a közös munkát).

Kedvezményes ár*:

 • 16.880 Ft/csapat
 • Díszcsomagolásban: 9.000 Ft/csapat

Rejtélyek Városa - A város másik arca


Rejtélyek Városához adott egy térkép, egy kalandfeladatsor utasításokkal és egy merénylet, melyet csak Budapest nevezetes helyszíneire ellátogatva tudtok megoldani. Minden helyszínen egy újabb nyom, fejtörő. Mintha egy Agatha Christie regény szereplői lennétek, a végére teljesen össze fog állni a kép és a város nevezetes helyszíneit is bejártátok.

Időtartam:

 • Kb 2 óra.

Kedvezményes ár*:

 • 4.680 Ft/fő

Rejtélyek Városa - Másnapos Sztori - Hódítsátok meg a várost!


A legtöbb választható történetünk a város nevezetességeire épül, viszont van egy kivétel: a Másnaps sztori. Itt korrupt rendőrök vagytok és egy négyfős szeszcsempész bandát kell kirabolnotok. Ennek a játéknak az állomásai bárokban vannak, ahol csakis akkor kapjátok meg a (rejtvények segítségével kinyitandó) ládákat, ha már ittatok egy kört. Négy láda kinyitása után, a bennük talált és tőlünk kapott kellékek, információk segítségével tudjátok a rejtélyt megoldani. A belvárosi állomások közötti sétákat a játék megzavarása nélkül ki tudjátok egészíteni saját feladatokkal.

Időtartam:

 • Kb 2 óra.

Kedvezményes ár*:

 • 4.680 Ft/fő + kötelező szeszesital-fogyasztás 4 bárban

Nyomozószoba – Nyomozás a négy fal között


Új generációs, élő társasjáték! Nyiss ki zárakat, lakatokat logikai feladatok megfejtésén keresztül. A rejtély megoldásához csapatmunka, jó megfigyelés és logikus gondolkodás szükséges - a szabadulószoba-élmény garantált.

Országos kitelepülési lehetőség:

Időtartam:

 • 10 főtől 69 perc

Kedvezményes ár*:

 • 10 főtől 4.680 Ft/fő

* Kedvezményes ár feltételei:

 1. Weboldalunkon történő időpontfoglalás
 2. Like-olja a csapat minden tagja a Facebook oldalunkat
 3. Időpontfoglalásnál minden résztvevő email címeinek megadása: ezzel feliratkoznak hírlevelünkre