Rólunk

2013-ban nyitottuk meg kapuinkat Esztergomban, azóta 7 másik város is csatlakozott, így már országszerte 8 városban vagyunk elérhetőek heti hét napon, napi 24 órában. Egyik alapelvünk az, hogy egy mozijegy (vagy adott esetben egy vacsora) árából hozzuk ki a legtöbbet.  Szabadtéri nyomozós játékokkal indultunk, ezzel új szintre emeltük a „city quiz” fogalmát és kifejlesztettük a krimi városnézést. Ez lett a Rejtélyek Városa; az ország első, komoly, szabadtéri krimi élményprogramja. Rejtélyes Városaink számos műemlékét bejárják játékosaink, így az élmény mellett a művelődés és a kultúra is helyet kapott.

Később újabb családtag született, a Rejtélyes Vacsora.  Logikai Társasjáték és Szerepjáték tematikával, ezen belül több választható történettel kínálunk rendhagyó programlehetőségeket, legyen szó családi-, baráti-, vagy céges összejövetelekről.

De ez sem volt elég…! Fél éven belül, a visszajelzések és igények alapján, elkészítettük a Nyomozószobát! Ez egy új generációs, élő logikai játék: ötvözi a közkedvelt szabaduló szobák logikai feladatait a krimi játékaink vérbeli nyomozási élményével, így egy komplex, fordulatokkal teli játékot tudunk nyújtani. A program dupla izgalmat rejt magában: kinyitni az összes zárat és megoldani a csavaros bűnügyet.

2020-ig "csak" a fent említett három szolgáltatáson belül választható játéktörténetek szaporodtak, viszont a koronavírus miatt kifejlesztettünk egy olyan (negyedik) programcsoportot, amihez hasonlóról még sosem hallottunk; az Otthoni Kirmiélményt. Ez egy karanténbarát nyomozós játék, ahol az első nyomot és kellékeket postán küldjük a két résztvevő csapat címére, akik először egyénileg, majd online (vagy a korlátozások után személyes) összekapcsolódnak és együttes erővel rántják le a leplet egy fordulatos sorozatgyilkossági ügyről okostelefon, Instagram, Facebook, emailek és természetesen a kellékeink felhasználásával.

Emellett egy stratégiai együttműködés keretén belül mobilapplikációs Rejtélyek Városa történetet is készítettünk.

Alkalmazkodva a veszélyhelyzethez újragondoltuk a működésünket és az addig évente megrendezésre kerülő Országos Detektív Hétvégéinkkel elkezdtük RoadShow Rendezvényeket. A hazai nagyvárosokat járjuk és egy-egy hétvége erejéig új helyszíneken válnak elérhetővé Rejtélyek Városa játéktörténeteink.

Összes Rejtélyes Programunk folyamatosan elérhető és foglalható az év bármely szakaszában, RoadShow Rendezvényeink listája pedig folyamatosan frissül.

0.0204 ms [ MEM:0.86MB ]